Nieuwbouw HEVAMI Oppervlaktetechniek van start!

Wij zijn zeer verheugd dat de lang gekoesterde wens voor nieuwbouw van start is gegaan. Op een perceel van 1.360 m2 zal een 9 meter hoge hal van ca. 380 m2 gebouwd worden met daarvoor in 2 lagen een kantoorruimte van ca. 200 m2. De nieuwbouw bevindt zich ook in Veghel op ca. 1,5 km vanaf de huidige locatie, nabij de bruisende Noordkade.

HEVAMI is sinds 1 maart 2000 gespecialiseerd in de levering van straalmachines, bandschuurmachines, ontbraam- & polijstmachines en richtmachines inclusief de bijbehorende verbruiksartikelen. Om u verder goed van dienst te kunnen zijn beschikt HEVAMI over een eigen servicedienst voor zowel mechanische als elektrotechnische werkzaamheden. Tevens voeren we voor vele bedrijven jaarlijks of halfjaarlijkse inspecties uit om zo ongewenste stilstand van de machines zoveel als mogelijk te voorkomen.

De bestaande locatie is na vele jaren te klein geworden en voldeed al geruime tijd niet meer aan de huidige wensen. HEVAMI krijgt niet alleen betere faciliteiten maar ook veel meer uitstraling. In het nieuwe moderne pand is dan ook voldoende ruimte om meer nieuwe machines te demonstreren en daarnaast gebruikte machines terug te nemen. Deze machines worden gereviseerd om vervolgens als een goed gebruikte machine een tweede leven te geven. Hiervoor wordt de bedrijfshal voorzien van 2 hallenkranen met elk een hefgewicht van 5000 kg. Naast de grotere bedrijfshal geeft een groter kantoor ook meer mogelijkheden waardoor we op termijn uitbreiding van personeel willen verwezenlijken. We streven ernaar om aan het einde van het eerste kwartaal 2022 op de nieuwe locatie actief te zijn. Kortom HEVAMI zit vol ambities en gaat met veel vertrouwen dit traject aan.