Magnetische vloerreiniger

HEVAMI® magnetische vloerreiniger voor het verwijderen van straalmiddel en andere ferritische deeltjes.

In alle metaalverwerkingsbedrijven, bij een straalcabine of in een straalhal, leveren straalmiddel en metaalafval op de bedrijfsvloer een gevaarlijke situatie op. De machinebedieners en alle andere personen die zich op de bedrijfsvloer bevinden lopen een groot risico.

Veiligheid is een zaak van gezond verstand. Met de HEVAMI® magnetische vloerreiniger (ook bekend onder de naam magnetische bezem) heeft u een verstandige en economische oplossing voor het probleem van het gladde metaalafval op de bedrijfsvloer. Rol de vloerreiniger over de vervuilde vloer en alle metalen deeltjes worden door de supersterke kwaliteitsmagneet aangetrokken.

Door middel van het overhalen van de handle vallen de deeltjes van de reiniger af op de door u gewenste plaats. Snel, gemakkelijk en efficiënt, maar vooral veilig.

Stofzuiger, bezem en handveger en blik leggen het qua gebruiksgemak af tegen de HEVAMI® magnetische vloerreiniger als het gaat over het verwijderen van metalen deeltjes van uw bedrijfsvloer.

De HEVAMI® magnetische vloerreiniger is het ideale gereedschap voor het vergroten van de veiligheid in alle metaalverwerkingsbedrijven.

Via onderstaande video krijgt u een goed beeld van de werking van de magnetische vloerreiniger.

Neem contact op

Wil jij jouw werkzaamheden naar een hoger niveau tillen? Neem nu contact met ons op en ontdek de kracht van bandschuurmachines

Afspraak
maken