Straalmachines

Het programma straalmachines is erg breed waarbij het programma zich in eerste instantie grofweg laat opdelen in werpstraalmachines en straalmachines welke werken middels perslucht. Onderstaand vindt u een keuzemenu van de verschillende uitvoeringen. Dit uitgebreide programma bieden wij aan middels de firma RUMP uit Salzkotten (D) en de firma AUER uit Mannheim (D). Beide firma’s behoren tot de meest toonaangevende producenten van straalmachines. Zo is de firma AUER al sinds 1946 actief met de bouw van op perslucht werkende straalmachines en bouwt de firma RUMP sinds de jaren zestig werpstraalmachines en vrijstraalhallen.

Voor beide firma’s geldt dat ze in staat zijn om ook straalmachines te bouwen volgens klantspecificatie.

Verder brengen wij graag onder de aandacht dat de firma RUMP in eerste instantie met name groot is geworden binnen de gieterij-industrie waar een straalmachine vaak 16 tot 24 uur per dag moet draaien. Algemeen gesproken is dit de industrie waar de hoogste eisen aan een straalinstallatie worden gesteld. Voorwaarde om hier bestaansrecht te hebben is dat er een kwalitatief goede straalmachine gebouwd wordt met daarbij een zeer goede service. Tegenwoordig is men nog altijd zeer goed vertegenwoordigd binnen de gieterij-industrie met daarnaast veel referenties in andere markten zoals bijvoorbeeld de metaalindustrie.

Drukstralen

Gravitatiestralen

Injectiestralen

Werpstralen

Natstralen

Neem contact op

Wil jij jouw werkzaamheden naar een hoger niveau tillen? Neem nu contact met ons op en ontdek de kracht van straalmachines.

Formulier Straalmachines

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.